S.HOUSE

Met de look & feel van de iPhone in ons achterhoofd heeft PLEKvoor in 2016 S.HOUSE ontwikkeld. Stoer, sexy, speels, sophisticated, S.HOUSE. Door het briljante design van MVSA Architects hebben we een verfrissend high-end product voor de recreatiemarkt ontworpen

S.HOUSE is een industrieel geproduceerd product met een intelligent systeem als basis. Aparte modules worden op locatie aan elkaar gekoppeld en hebben een geïntegreerde kabelboom; plug & play. Vormgegeven met moderne materialen is dit echt een state-of-the-art product. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief installatieconcept met, indien gewenst een off-the-grid, centraal accuhuis. 

S.HOUSE heeft een basismodel in een L- vorm en heeft twee extra modellen ontworpen met extra modules eraan vastgeklikt. Alle drie met een slimme, compacte plattegrond.

L vorm van 45m² voor 2-4 personen

U vorm van 58m² voor 4 personen

H vorm van 70 m² voor 6 personen

De eindafwerking is aan te passen naar eigen smaak, maar is altijd vernieuwend en onderscheidend.

DESIGNED BY MVSA ARCHITECTS

Roberto Meyer (1959) is oprichter en executive director van MVSA Architects. MVSA Architects is een internationaal architectenbureau met een creatief en ervaren team. Al meer dan 30 jaar realiseert MVSA toonaangevende projecten op het gebied van architectuur, master planning en interieurarchitectuur. De engineers en Industrial designers van PLEKvoor hebben het ontwerp verder verfijnd en zo uitgewerkt dat een exploitatievriendelijk recreatieproduct is ontstaan.

 

FOOM

De initiatiefnemers achter FOOM zien dat innovaties te weinig hun weg vinden naar de vastgoedmarkt. De traditionele markt lukt dit niet te doorbreken en wij zijn er van overtuigd dat er een ander platform nodig is om innovaties te kunnen realiseren. FOOM richt zich daarom op het creëren van een dergelijk platform zodat er vernieuwing gebracht kan worden en het aanbod beter aansluit bij de klantbehoefte. Wij geloven in mooier, slimmer en sneller. De levertijd is tussen de 4 en 8 weken en plaatsing kan binnen een dag gerealiseerd worden.

 

Interesse in een FOOM woning?

Maak je interesse kenbaar via ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Ja, ik wil meer informatie